Бонуси

Най добрите предлагани за момента БОНУСИ !

Тук ще намерите подбрани най добрите предлагани от Букмейкърските къщи БОНУСИ.Ще бъдат направени с подробно описание как се взима даден бонус и какво е нужно за да се направи кеш аут спечелената сума.
efbet_small1

100лв Начален Бонус.Сега е точния момент да се регистрираш и да грабнеш 100лв Начален бонус.
Не пропускай тази уникална възможност! Стани наш клиент, вземи своя бонус, започни веднага да залагаш и се убеди сам в предимствата на Efbet.com

Начален Бонус Спорт се предлага на всички нови играчи, които се регистрират на winbet.bg и депозират в игралната си сметка за първи път.За да се възползвате от Начален Бонус Спорт трябва да въведете бонус код SPORT200 в обозначеното за това поле, при първия си депозит.
bwin_small1
Вземете безплатен залог до 10лв. (€5) всеки ден! Заложете колкото искате множествени залози с 2 или повече селекции (всяка селекция с коефициент поне 1.50 или повече) и грабнете безплатен залог до 10лв. всеки ден!

При регистриране в Betfair предоставя потребителя получава бонус до 200лв., в зависимост от размера на залога.Вече веднъж регистрираните потребители през сайта, продължават да получават допълнителни Бонуси.

1xbet

При регистриране в 1xBet потребителя получава бонус в зависимост от размера на залога.Вече веднъж регистрираните потребители през сайта, продължават да получават допълнителни Бонуси.